Sony lansează linia de televizoare ultra-subţiri BRAVIA 4K, cu tehnologie HDR

18.04.2016
Sony lansează linia de televizoare ultra-subţiri BRAVIA 4K, cu tehnologie HDR

Pornind de la idea că televizoarele negre şi voluminoase fac parte din trecut, designerii Sony au ales pentru noua gamă BRAVIA un design minimalist şi modern, care se integrează firesc în orice spaţiu.

Integrându-se perfect, precum o fereastră sau un tablou, fără a încărca interiorul camerei, televizoarele Sony BRAVIA 2016 sunt caracterizate printr-un design subţire şi discret.

Integrarea unui televizor de mari dimensiuni într-o amenajare poate fi oricând o provocare. Însă designul super subţire ale dispozitivelor din noua serie XD93/XD94 şi accentele metalice discrete ale ramei fac ca amplasarea televizorului să vină natural indiferent de designul camerei de zi. 

În România, trendurile în designul interior integrează perfect aceste televizoare care, alături de lucrările designerilor români de produs,  îşi găsesc locul în ambientele calde şi contemporane”, spune Mihnea Ghilduş, designer de interior şi iniţiatorul comunităţii de designeri Dizainăr.

Televizoarele din seriile XD93/XD94 sunt compuse din două straturi – ecranul de suprafaţă şi inovatorul Slim Backlight Drive, oferind astfel o calitate excepţională a imaginii. Alăturarea celor două este realizată printr-o bandă discretă pal-aurie, o îmbunătăţire de la modelul XD85, unde banda era argintie. Aceste ornamente metalice îi oferă dispozitivului o notă aparte în stilul industrial chic.

Noile modele Sony BRAVIA includ şi o soluţie pentru gestionarea inteligentă a cablurilor,  care păstrează firele ascunse, televizorul arătând bine din orice unghi.

Citeşte şi despre Televizoarele AMOLED, gata să le înlocuiască pe cele LCD?

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult