Primele specificaţii neoficiale pentru Xperia ZU, primul telefon gigant Sony

14.06.2013
Primele specificaţii neoficiale pentru Xperia ZU, primul telefon gigant Sony

Sony nu s-a înscris până acum în cursa telefoanelor cu ecrane mari, compania limitându-se la ecranele cu o diagonală de 5” care au fost implementate pe Xperia Z şi Xperia ZL. Piaţa pentru modelele mari este însă prea atractivă iar oportunităţile sunt prea bune pentru a fi ratate, zvonurile afirmând că japonezii vor lansa în curând un model superior: Xperia ZU.

Primele imagini cu carcasa acestui viitor model Sony au ieşit la iveală la începutul acestei săptămâni, acestea fiind urmate acum şi de un set de specificaţii, evident neconfirmate încă. Conform site-ului taiwanez ePrice, Xperia ZU va oferi un ecran cu o diagonală de 6,44” şi rezoluţie Full HD, panoul fiind, în sfârşit, unul IPS.

Platforma hardware va fi una puternică, ePrice afirmând că acesta va folosi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,2 GHz, 2 GB memorie RAM,  16 GB de stocare internă şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh, la care se va adăuga o cameră foto cu senzor de 8 MP si o cameră frontală de 1,3 MP. Conform aceleiaşi surse, Xperia ZU nu va oferi un stylus, dar acesta va fi disponibil ulterior ca accesoriu suplimentar. Carcas

Când vom vedea nouă creaţie Sony? Conform unei enigmatice invitaţii trimise de către companie, la începutul lunii iulie, când aceasta va prezenta un produs care, conform ilustraţiei, foloseşte acelaşi design ca Xperia Z dar oferă şi suport pentru stylus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News