LG lanzează un All-in-One PC cu ecran ultra-wide de 29 inch

19.06.2013
LG lanzează un All-in-One PC cu ecran ultra-wide de 29 inch

Monitorul LG EA93, cunoscut pentru ecranul său de 29 inch cu rată de aspect 21:9 şi rezoluţie 2560×1080 pixeli, este de acum disponibil şi într-o variantă All-in-One PC cu funcţie de televizor şi suport Picture-in-Picture.

LG lanzează un All-in-One PC cu ecran ultra-wide de 29 inch

Noul model păstrează acelaşi ecran IPS de bună calitate, dar schimbă piciorul de susţinere din aluminiu cu o bază ceva mai voluminoasă, în care este adăpostit cu mini-PC complet utilat. Realizat cu hardware de laptop, acesta pune în centrul atenţiei un procesor Intel Core i5 şi placă video NVIDIA GeForce GT640M. Suplimentar, avem la dispoziţie intrări HDMI, DisplayPort, DVI şi MHL, pentru folosirea ca monitor împreună cu un PC convenţional sau redarea de conţinut de pe telefonul mobil.

Profitând de avantajele ecranului ultra-wide, LG a prevăzut un mod split-screen pentru vizionarea transmisiunilor TV în timp ce lucrăm la PC. În funcţie de configuraţia aleasă, preţul de vânzare variază între 1315 dolari şi 2012 dolari, iar dacă optăm doar pentru varianta monitor + funcţie de televizor obţinem un preţ de aproximativ 609 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult