Noi imagini cu Sony Xperia i1 „Honami”

01.08.2013
Noi imagini cu Sony Xperia i1 „Honami”

Sony Xperia i1, noul smartphone despre care se zvoneşte că ar fi mai rapid decât frăţiorul Xperia Z, a fost surprins într-o serie de imagini ce arată varianta finală a carcasei şi confirmă specificaţiile camerei foto.

Sony Xperia i1 - camera foto cu lentile G-lens şi blitz LED

Păstrând stilul ales de Sony pentru modelul Xperia Z, Honami se prezintă într-o carcasă neagră ce are partea din faţă şi spatele îmbrăcate în sticlă.

Sony Xperia i1 - meniul camerei foto

Ascunsă sub obiectivul G-lens cu optică Carl Zeiss, camera foto cu senzor de 20MP este confirmată de opţiunile incluse în meniul telefonului, care permit alegerea unei rezoluţii maxime pentru poze de 5248×3936 pixeli, corespunzătoare formatului 4:3.

Pe lateralul carcasei pot fi observaţi cei doi pini aurii, necesari pentru conectare la staţia de andocare cu fixare magnetică.

Sony Xperia i1 - conectorul pentru staţia de andocare cu fixare magnetică

Potrivit listei cu specificaţii neoficiale, Sony Xperia i1 este prezentat într-o carcasă rezistentă la apă şi vine echipat cu ecran 1080p de 5 inch, animat de un chipset din seria Snapdragon 800, cu GPU Adreno 330. Echipat cu sistemul Android 4.2.2 (sau mai nou), Sony Xperia i1 este aşteptat în sub lumina reflectoarelor de la expoziţia IFA 2013, programată să se desfăşoare începând cu data de 4 septembrie la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult