OPPO anunţă R819: un telefon dual-SIM subţire şi uşor, opţional şi cu Android nemodificat

OPPO anunţă R819: un telefon dual-SIM subţire şi uşor, opţional şi cu Android nemodificat

Faimosul producător chinez OPPO Digital, una dintre primele companii de mai mică anvergură care au avut curaj să părăsească ţara natală şi să dea piept cu pretenţioasa piaţă occidentală, a anunţat astăzi lansarea telefonului R819, un model dual-SIM subţire şi uşor care oferă, opţional, şi posibilitatea rulării unei versiuni nemodificate a sistemului de operare Android.

Noul produs de la OPPO oferă o carcasă cu o grosime de numai 7,3 milimetri şi o greutate de 110 grame, specificaţii interesante pentru un telefon cu ecran de 4,7”. Pentru ecran, producătorul a ales un model One Glass Solution de la LG cu rezoluţie HD, o alegere deja standard pentru clasa intermediară.

Platforma hardware aleasă este o soluţie MediaTek MT6589, care oferă un procesor ARM Cortex-A7 în configuraţie quad-core şi un nucleu grafic PowerVR SGX 544, la care se adaugă 1 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare internă (din păcate neextensibilă) şi o baterie cu o capacitate de 2000 mAh.

Camera foto foloseşte un senzor Sony Exmor cu o rezoluţie de 8 MP şi un obiectiv cu o diafragmă F/2.0, în timp ce camera frontală se laudă cu un obiectiv cu o deschidere de 88 de grade. Implementarea Dual SIM este una de tip Dual Standby.

O facilitate interesantă a acestui terminal va fi posibilitatea optării între o platformă Android particularizată de producător şi Android 4.2.1 nemodificat, rescrierea software-ului fiind o operaţiune simplă pe care o va putea efectua orice utilizator.

Telefonul va fi destinat pieţelor externe din Australia, Hong Kong şi Japonia, unde va fi disponibil începând cu luna septembrie, compania necomunicând încă dacă acesta va ajunge şi în magazinul său online deschis în Europa.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News