Google Maps readuce o funcţie apreciată de utilizatori, lăsată pe dinafară de ultimul update major

02.04.2014
Google Maps readuce o funcţie apreciată de utilizatori, lăsată pe dinafară de ultimul update major

Lansată în urmă cu o lună, noua interfaţă web pentru serviciul Google Maps a lăsat utilizatorii fără una dintre cele mai utile funcţii de căutare. Din fericire omisiunea a fost doar temporară, compania americană anunţând astăzi readucerea serviciului său de hărţi la parametrii optimi de funcţionare.

Astfel, utilizatorii Google Maps vor putea folosi din nou funcţia search nearby pentru găsirea restaurantelor, hoteluri, spitale sau alte puncte de interes aflate în apropierea adresei specificate, sau locaţia arătată pe hartă. Lista cu rezultate poate fi ajustată pentru a include numai obiective aflate în imediata apropiere sau mai îndepărtate, în funcţie de distanţa pe care suntem dispuşi să o parcurgem.

Google readuce funcţia search nearby

Din păcate reactivarea funcţiei search nearby ar putea să nu intre în aplicare imediat, anumite regiuni ale lumii putând primi încă interfaţa Google Maps nemodificată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult