Samsung Galaxy S5 Active – cum ar putea arăta noul design

19.05.2014
Samsung Galaxy S5 Active - cum ar putea arăta noul design

Chiar dacă şi Galaxy S5 dispune de carcasă rezistentă la apă şi praf, Samsung nu a abandonat planurile pentru lansarea unei versiuni Galaxy S5 Active, mai rezistentă la uzură şi folosirea în condiţii potrivnice decât modelul standard.

Din păcate pozele spion cu telefonul Galaxy S5 Active se lasă încă aşteptate, dar putem extrage câteva indicii studiind unul dintre capacele de protecţie create pentru el. Judecând după forma acestuia, se pare că noul model urmează îndeaproape trăsăturile predecesorului său, păstrând un design apropiat mai degrabă telefonului Galaxy S4.

Capac de protecţie pentru Samsung Galaxy S5 Active

La fel ca vechiul Galaxy S4 Active, şi Galaxy S5 Active va avea prevăzute şuruburi de fixare pe capacul din spate. Însă poziţionarea diferă, lăsând loc noii grile pentru difuzor orientată  pe verticală.

Sub capac, Galaxy S5 Active este aşteptat să ofere hardware aproape identic top-ului de gamă Galaxy S5: chipset Qualcomm Snapdragon 801 cu procesor quad-core, 2GB memorie RAM, respectiv camere foto de 16MP şi 2MP în partea din faţă.

Cu puţin noroc, Samsung va prezenta telefonul Galaxy S5 Active în curând, oferind celor interesaţi lista completă cu specificaţii şi imagini de prezentare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult