Google oferă upgrade la Android 4.4.3 pentru dispozitivele Nexus

04.06.2014
Google oferă upgrade la Android 4.4.3 pentru dispozitivele Nexus

Google actualizează platforma Android pentru dispozitivele Google Nexus, aducând mai multe îmbunătăţiri de securitate şi remedii pentru problemele descoperite până acum.

Astfel, posesorii de telefoane Nexus 4 şi Nexus 5, tablete Nexus 7 din prima şi a doua generaţie, respectiv Nexus 10 primesc acces la pachetele de actualizare pentru versiunea Android 4.4.3. Oferite momentan doar ca imagini de sistem care trebuie descărcate şi aplicate manual, cu efectul ştergerii tuturor datelor stocate în memoria dispozitivelor, pachetele de actualizare vor fi în cele din urmă disponibile şi sub formă de actualizări OTA, ce sunt instalate automat fără a afecta datele utilizatorilor sau setările făcute.

Google oferă upgrade la Android 4.4.3 pentru dispozitivele Nexus

Între timp, cei interesaţi de  modificările aduse codului sursă pentru Android pot consulta catalogul postat deja în paginile googlesource.com.

Cei care doresc să-şi actualizeze manual dispozitivul Google Nexus folosind imaginea de sistem conţinând noua versiune Android 4.4.3 pot descărca kit-ul de instalare potrivit consultând lista furnizată pentru download.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult