(P) SigmaNET.ro, magazinul de IT, s-a pregatit temeinic pentru Black Friday

(P) SigmaNET.ro, magazinul de IT, s-a pregatit temeinic pentru Black Friday

Bucuresti, 12 noiembrie, 2014: SigmaNET.ro, magazinul cu 18 ani de experienta in domeniul IT&C si 7 ani de experienta in vanzarile online, vine cu noutati de Black Friday.

Cu ocazia acestor nopti albe de shopping la preturi incredibile, SigmaNET.ro anunta reduceri de pana la 60% pentru sute de produse din oferta sa. Anul trecut, SigmaNET.ro a vandut de Black Friday de trei ori mai multe componente pc, laptop-uri, tablete si smartphone-uri fata de o perioada normala. Pentru a face fata cererii clientilor sai, anul acesta SigmaNET.ro va mari de 4 ori stocurile pe categoriile mentionate. Pentru clienti, asta inseamna o varietate mult mai mare de produse si stocuri mai mari, care asigura livrarea rapida.

Preturi incredibile de Black Friday vor avea placile video (Asus, Gigabyte, ZOtac, Sapphire, MSI), o oferta variata de laptopuri pentru toate bugetele (Asus, Acer, inclusiv MAcBook Air). Preturi bune de tot vor avea si cele mai vandute routere wireless (TP link, Asus, Linksys), imprimantele de birou (Brother, HP, Canon), precum si categoria foto-video, cu DSLR-uri si compacte Canon. SigmaNET.ro isi invita vizitatorii sa se aboneze la newsletter pentru a afla din timp noutatile si cum se pregateste magazinul pentru evenimentul Black Friday din acest an. Abonandu-se la newsletter sau urmarind pagina de facebook a magazinului, clientii vor fi la curent in timp util cu toate promotiile noi si alte surprize pe care siteul le va lansa in aceasta perioada.

In acest moment, magazinul este deja pregatit cu o capacitate logistica bine pusa la punct. In depozitul de 3000 mp, stocul de produse IT pentru Black Friday este in continua crestere, ajungand la cateva mii de produse. Magazinul promoveaza o politica de 30 zile drept de retur si zero pixeli morti la monitoare si televizoare, astfel ca orice cumparatura din aceasta categorie este o decizie luata in siguranta.

La SigmaNET.ro livrarea comenzilor de Black Friday se va face rapid. Cumparatorii care locuiesc in Bucuresti si judetul Ilfov si comanda joi noaptea sau chiar vineri, pana la ora 5 dimineata, vor primi produsul dorit tot vineri. Magazinul este deschis in adevaratul sens al cuvantului si in weekend, si va face livrari si sambata si duminica. Clientii nerabdatori isi pot ridica personal cumparaturile de la cele doua puncte de livrare din Bucuresti. Personalul prietenos de la call center pentru care s-au suplimentat liniile,  va sta la dispozitie si in aceasta perioada, pentru a-si asista cumparatorii repede si eficient.

“In 2013 vedetele au fost hardiskurile HDD si SSD. De Black Friday 2014 sunt convins ca tendinta se va mentine, dar mizam si pe telefoanele si tablete Samsung. Si inca ceva: stim ca toti clientii care cumpara produse IT sunt meticulosi, compara foarte mult inainte de a lua decizia si pun multi factori in balanta. Asta e si ceea ce ne dorim, pentru ca suntem pe deplin pregatiti nu doar cu preturi incredibile, dar si cu alte argumente convingatoare. Introducerea sistemului de 12 rate fara dobanda pentru toata lumea este doar unul dintre ele. Gata cu ingrijorarea legata de dobanda neplacuta care se se adauga de obicei la cumparaturile in rate,” spune Mircea Ciucur, director general Sigmanet.ro.

Amatorii de IT care vor intra de Black Friday pe SigmaNET de pe un mobil sau o tableta vor intalni o interfata noua, versatila si supla. Produsul preferat va fi adaugat imediat in cos, iar comanda se va finaliza rapid.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News