Philips S398, un nou telefon dual-SIM cu preţ accesibil

03.12.2014
Philips S398, un nou telefon dual-SIM cu preţ accesibil

Philips S398 se alătură celor două telefoane din gama S lansate în această vară, S308 şi S388. Potrivit pentru jocuri de Android, navigare web şi vizionarea de videoclipuri, noul smartphone dual-SIM vine cu un pachet interesant de dotări, incluzând ecran IPS de 5˝ şi cameră foto de 8MP.

Philips S398

Ajutat cu un procesor quad-core la 1,3 GHz şi 1 GB memorie RAM, telefonul rulează versiunea Android 4.4 KitKat, a cărui interfaţă este redată pe suprafaţa unui ecran IPS de 5˝ folosind rezoluţie 1280×720 pixeli. În plus, Philips S398 dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 8 MP prevăzută cu autofocus şi blitz LED, respectiv cameră frontală de 2 MP utilă pentru poze selfie şi sesiuni de apeluri video. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator Li-Ion de 2040 mAh.

Colecţia de muzică şi poze poate fi păstrată în memoria internă de 8GB, sau pe card-ul de memorie microSD achiziţionat separat (capacitate de până la 32 de GB).

Oferit la pachet cu o carcasă suplimentară de culoare galbenă, Philips S398 poate fi achiziţionat din oferta Digi Mobil şi Arsis, respectiv alţi retaileri specializaţi, la un preţ recomandat de 549 Lei.

                                                                                                                  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult