Huawei Watch, lansat oficial în România

29.10.2015
Huawei Watch, lansat oficial în România

Huawei Watch este un smartwatch cu design clasic, inspirat de ceasurile elveţiene. Primul smartwatch Huawei este un produs de clasă premium, motorizat de platforma Android Wear şi oferit în mai multe variante de culoare, respectiv cu brăţări opţionale confecţionate din oţel inoxidabil sau piele.

Huawei Watch, lansat oficial în România

Românii sunt familiarizaţi cu cele mai noi tehnologii şi vor să le utilizeze cât mai repede. Acesta e şi motivul pentru care unul dintre cele mai elegante şi performante smartwatch-uri existente pe piaţă, Huawei Watch, a ajuns în România în scurtă vreme de la lansarea oficială, din cadrul IFA. Considerăm că Huawei Watch ilustrează perfect standardele ridicate pe care compania Huawei le setează în industrie şi suntem încrezători că acest produs va avea succes pe plan local.” a declarat Sorina Măcărescu, Country Manager Huawei Devices Romania.

Cu Huawei Watch, utilizatorii pot rămâne conectaţi oriunde ar fi, dispozitivul recepnţionând notificări în timp real pentru apeluri, mesaje, convorbiri şi email-uri primite pe telefonul mobil cu sistem Android sau iOS, conectat prin interfaţa Bluetooth şi sincronizat folosind aplicaţia Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinaţiile dorite şi naviga prin intermediul acestuia.

Funcţia “Find my Phone” permite localizarea rapidă a telefonului mobil rătăcit, atât timp cât acesta se află în raza conexiunii bluetooth.

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradiţională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu şi negru, dar şi dintr-o varietate de feţe unice, începând de la cele cu un design clasic şi până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

În ceea ce priveşte cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brăţara din oţel inoxidabil, de diferite culori, sau curea de piele maro şi neagră.

În ce priveşte hardware-ul oferit, Huawei Watch impresionează cu un ecran AMOLED de 1.4˝, complet circular, acoperit cu un scut rezistent la zgârieturi protejat cu strat de safir şi un cadru din oţel inoxidabil. Acesta suportă rezoluţia 400 x 400 pixeli (densitate 286 ppi) şi este lăudat cu o rată de contrast 10,000:1, respectiv culori vibrante.

Pe capacul din spate găsim un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ieşit puţin în relief pentru un contact mai bun cu pielea şi o mai mare precizie. Interiorul carcasei metalice mai ascunde un senzor de mişcare cu 6 axe, giroscop şi accelerometru, folosiţi pentru a înregistra activităţile realizat de-a lungul zilei, cedând parametrii măsuraţi aplicaţiilor pentru fitness.

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elveţiene, Huawei Watch va fi disponibil de la sfârşitul lunii noiembrie în oferta partenerilor autorizaţi Huawei, la preţul de 399 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult