Microsoft a început livrările pentru Surface Hub, televizorul inteligent pentru business care costă 9.000 de dolari

28.03.2016
Microsoft a început să onoreze, cu întârziere, precomenzile pentru televizorul inteligent cu sistem de operare Windows 10 Surface Hub. Dispozitivul este disponibil în două versiuni, cu ecrane de 55 inci şi 84 inci, cu rezoluţie HD, respectiv 4K. Modelul mai mic costă 9.000 de dolari, iar cel mare – 22.000 de dolari. 
 
Potrivit Microsoft, Surface Hub le permite echipelor din acelaşi mediu de lucru să facă schimb de informaţii şi idei, precum şi să creeze proiecte împreună. 
 
 
Televizorul dispune de senzori, camere integrate şi microfoane şi oferă spaţiu de lucru, posibilitatea de trimitere şi editare de conţinut pe ecran din partea mai multor utilizatori, toate direct de pe un laptop, tabletă sau telefon, precum şi o platformă pentru aplicaţii large-screen. 
 
Citeşte şi: Browser-ul Edge va putea rula extensii de Chrome
 
Surface Hub dispune de 8 GB memorie RAM şi stocare internă, pe SSD, de 128 GB. Modelul de 55 de inci dispune de procesor Intel Core i5 şi grafică Intel HD 4600, iar cel de 84 de inci de procesor Intel Core i7 şi grafică Nvidia Quadro K2200. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult