Kingston UHS-I U3, cardul microSD pentru Camere de Acţiune

06.04.2016
Kingston UHS-I U3, cardul microSD pentru Camere de Acţiune

Kingston lansează noua serie de carduri microSD Action Camera UHS-I U3 (Speed Class 3). Performanţa crescută şi dimensiunile sale recomandă acest card microSD pentru majoritatea camerelor video de acţiune, incluzând GoPro şi dronele.

Recomandat prin viteze la citire de până la 90MB/s şi de 45MB/s la scriere, noul card de memorie oferă pasionaţilor de activităţi în aer liber posibilitatea de a filma în 4K, sau până la 240 de cadre pe secundă la rezoluţie HD.

Disponibil în capacităţi de 16GB şi 32GB (cel de 64GB va intra în distribuţie luna viitoare), Kingston UHS-I U3 poate opera în orice fel de mediu, fiind rezistent la apă, la şocuri mecanice, variaţii de temperatură şi chiar expunerea la raze X. Un adaptor opţional pentru carduri SD permite accesul facil la materialele filmate care pot fi vizionate pe PC, Notebook sau pe orice altă platformă pentru redare media.

Detalii tehnice:

  • Capacităţi: 16GB, 32GB, 64GB (distribut ulterior)
  • Performanţă: 90MB/s citire şi 45MB/s scriere, UHS-I Speed Class 3 (U3)
  • Dimensiuni microSD: 11mm x 15mm x 1mm
  • Dimensiuni Adaptor SD: 24mm x 32mm x 2.1mm
  • Format: FAT32 (microSDHC 16GB-32GB); exFAT (microSDXC 64GB)
  • Temperaturi de operare: -25°C până la 85°C
  • Temperaturi de stocare: -40°C până la 85°C
  • Garanţie: Garanţie pe toată durata de viaţă a produsului

Cardul microSD Action Camera UHS-I U3 dispune de garanţie pe toată durata de viaţă a produsului şi suport tehnic gratuit.

Citeşte şi Kingston ssdNOW KC400: stocare rapidă pentru business… şi nu numai (REVIEW)

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult