Galaxy Note 4 primeşte actualizare la Android Marshmallow

08.04.2016
Galaxy Note 4 primeşte actualizare la Android Marshmallow

Cu o întârziere mai lungă decât am fi sperat, Samsung a început să livreze telefoanelor Galaxy Note 4 actualizare OTA la versiunea Android 6.0.1.

Pentru început, sunt vizate ediţiile Galaxy Note 4 cu chipset Exynos, disponibilitatea pachetului de actualizare fiind confirmată în ţări ca Polonia, India, Turcia şi Statele Unite.

Pentru a nu consuma prea mult din traficul de date disponibil pentru conexiunea de internet mobil este recomandată folosirea unei reţele WiFi pentru descărcarea pachetului de actualizare, măsurând aproximativ 1.3 GB.

Noua versiune de Android vine cu o interfaţă puţin diferită, oferind acelaşi set de icon-uri disponibile pe ultimul model Galaxy Note, dar şi funcţia Screen off memo care permite afişarea de informaţii pe ecranul oprit.

Citeşte si Marshmallow şi Lollipop sunt în creştere. Froyo pe ultimul loc în clasamentul versiunilor de Android

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult