Xiaomi Mi Max – de unde poate fi cumpărat

16.05.2016
Xiaomi Mi Max - de unde poate fi cumpărat

Prezentat oficial săptămâna trecută, noul phablet cu ecran gigant Xiaomi Mi Max va intra la vânzare în magazinele din China chiar din cursul zilei de mâine, însă şi doritorii din afara pieţelor asiatice au motive de bucurie, data de livrare şi lista de preţuri valabile pentru pieţele internaţionale fiind deja cunoscute.

Xiaomi Mi Max

Apărută în oferta magazinului Gearbest.com, versiunea Xiaomi Mi Max (SD650) cu 2GB memorie RAM / 16GB spaţiu de stocare este disponibilă cu preţul de 177.93 dolari. Modelul SD652 cu 64GB memorie internă urcă preţul la 359.89 dolari. Ambele versiuni Xiaomi Mi Max pot comandate direct din China.

În variantă cu 4GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare intern, Xiaomi Mi Max poate fi comandat la preţul de 499.89 dolari, faţă de 307 dolari ceruţi cumpărătorilor din China. 

Vezi şi Xiaomi Mi Max – un phablet foarte subţire, dar cu baterie mare

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult