Allview lansează smartphone-ul P7 PRO

20.09.2016
Allview lansează smartphone-ul P7 PRO

Allview P7 PRO este un smartphone accesibil, care îmbină eficienţa şi accesibilitatea într-un design atractiv. 

 „La prima vedere, smartphone-ul P7 PRO atrage atenţia prin design-ul glossy, realizat din materiale inovatoare, cu maximă atenţie pentru detalii. Strălucirea merge însă mai departe de aspectul exterior, prin specificaţii datorită cărora utilizatorii se pot bucura de viteze surprinzătoare, uitând astfel de plictiseală, întârzieri sau sincope în rulare”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P7 PRO are 2 GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16 GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor quad-core, oferă conectivitate 4G Dual Mode în standardele FDD / TDD şi rulează Android 6.0, Marshmallow.

Carcasa cu formă uşor arcuită este dimensionată pentru utilizare cu o singură mână, marginile finisate în unghiuri înclinate oferind dispozitivului o bună prindere şi stabilitate în utilizare. Ecranul IPS HD de 5” este realizat prin tehnologia On-Cell şi este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

Printre dotările oferite se numără o cameră foto de 8 MP, cu autofocus şi funcţie Image PRO pentru ajustarea imaginilor. Camera frontală de 5 MP dispune de Screen Flash, o opţiune care promite realizarea de selfie-uri clare şi luminoase chiar si pe timp de noapte sau în condiţii de iluminare scăzută.

Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând cu data de 20 septembrie la preţul de 699 lei, comenzile primite urmând să fie livrate din 14 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult