Logitech lansează Z607, un sistem audio surround 5.1 cu conectare Bluetooth

26.10.2018
Logitech lansează Z607, un sistem audio surround 5.1 cu conectare Bluetooth

Logitech Z607 este recomandat de preţul accesibil şi posibilitatea de a se conecta la toate tipurile de surse audio. Sistemul audio permite redarea sunetului de la televizor, telefon sau PC utilizând conexiunea prin Bluetooth, cablu RCA sau mufă jack 3.5mm. În plus, dispozitivul poate reda conţinut audio şi direct de pe un card SD sau unitate USB flash, precum şi radio FM.

Pentru a ajuta amplasarea boxelor pentru audiţie optimă în modul surround, Logitech cabluri cu o lungime mai mare de 6 metri.

Sistemul Logitech Z607 include subwoofer cu difuzor de 5.25” şi amplificare cu o putere de 160W RMS, suficient pentru spaţiul unui dormitor sau cameră de zi cu suprafaţă nu foarte mare.

Pachetul include şi o telecomandă de mici cimensiuni, care permite redarea, întreruperea sau omiterea anumitor melodii, controlul volumului, selectarea tipului de conexiune, schimbarea posturilor de radio şi alte funcţii.

Sistemul audio Logitech Z607 este disponibil pe Logitech.com, la un preţ recomandat de 129 euro iar în România va fi disponibil începând cu luna decembrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult