Mate 40: imagini cu husele noilor telefoane Huawei

28.08.2020
Mate 40: imagini cu husele noilor telefoane Huawei

Primele Huse pentru Huawei Mate 40 dezvăluie câteva detalii interesante despre noua serie de smartphone-uri high-end de la Huawei. Se pare că producătorul chinez va lansa cel puțin două variante ale modelului său de top pentru sfârșitul de ani 2020, iar unul dintre acestea va păstra o componentă din ce în ce mai rară pe smartphone-urile din ultima perioadă: un jack de căști. Aceasta nu este o surpriză majoră, întrucât și generațiile precedente păstrau jack-ul.

Huawei Mate 40 va integra și un jack de căști

Huawei Mate 40 și Mate 40 Pro vor păstra sistemul de camere circular de pe capacul de sticlă de pe spate. Cel mai probabil, design-ul de pe Mate 30 va fi păstrat, însă va fi actualizat cu senzori mai puternici și obiective mai performante. Modelul Huawei Mate 40 Pro pare să fie echipat cu două difuzoare, unul în partea de jos și unul în partea de sus, conform decupajelor din huse, cât și cu un senzor infraroșu în partea de sus.

Modelul Mate 40 standard are de asemenea două difuzoare, dintre care unul de dimensiuni mai mici, infraroșu, dar și un jack de căști de 3,5 mm în partea de sus. Decupajul de cameră din husă pare să fie identic, deci probabil că dimensiunile vor fi similare, chiar dacă performanța camerelor probabil că nu va fi comparabilă.

Este așteptat un anunț Huawei în cadrul IFA, unde probabil că vom alfa detalii despre noul său chipset Kirin din seria 1000. Acesta va fi bazat pe arhitectura pe 5nm și probabil că ne va oferi și câteva informații despre capabilitățile telefonului. Totuși, telefoanele sunt așteptate mai târziu, probabil prin octombrie sau noiembrie.

Dacă până acum telefoanele Huawei nu au fost foarte afectate de restricțiile SUA, modelele Mate 40 ar putea întâmpina probleme pe piață. Acestea ar putea fi disponibile în cantități limitate, în limita stocurilor de procesoare pe care TSMC le poate livra către companie înainte de data limită de 15 septembrie.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult