Huawei P50 Pro apare în prima imagine 3D. Are o singură cameră frontală

01.01.2021
Huawei P50 Pro apare în prima imagine 3D. Are o singură cameră frontală

Prima zi din noul an ne aduce informații despre următorul flagship de la Huawei, pe care s-ar putea să îl vedem pe piață în viitorul apropiat. Toate companiile producătoare de smartphone-uri par să se grăbească să aducă pe piață modelele noi mult mai repede decât în anii precedenți, iar Huawei pare deja să plănuiască lansarea P50 Pro pentru următoarele două sau trei luni. Avem acum și o primă imagine 3D cu telefonul, realizată după ceea ce ar putea fi planurile oficiale.

P50 Pro va fi flagship-ul Huawei în 2021

Sursa este „leaker-ul” OnLeaks, pe numele său real Steve Hemmerstoffer, care a publicat pe contul său de pe platforma Voice o imagine 3D cu P50 Pro de la Huawei, care nu dezvăluie foarte multe despre acest model din punct de vedere al hardware-ului intern, însă ne oferă o idee generală asupra design-ului.

La fel ca în cazul Huawei P40 Pro, dar și modelelor Mate 30 Pro și Mate 40 Pro din ultimul an, acest model va fi unul cu o curbură mai mare decât ne-am obișnuit să vedem pe smartphone-uri la marginea ecranului. Din acest motiv, butoanele power și volum par să fie poziționate aproape pe partea din spate a telefonului, ceva ce am sesizat și pe Mate 40 Pro.

Totuși, spre diferență de modelele P40 Pro și Mate 40 Pro din 2020, noul flagship pentru 2021 al companiei nu va mai folosi un sistem de camere frontale avansat. În locul a doi senzori și capabilităților de recunoaștere facială 3D avem o singură cameră, care întrerupe ecranul în partea centrală, printr-o perforare subtilă.

OnLeaks a publicat și măsurătorile pentru acest model: 159 mm înălțime și 73 mm lățime. Asta sugerează că avem de a face cu un telefon mai mic decât P40 Pro-ul de anul trecut, dar puțin mai lat.

Întrucât Huawei nu mai poate produce procesoare Kirin 9000, este posibil să vedem acest model disponibil într-o serie foarte limitată, în limita stocurilor de componente pe care compania le-a strâns în cursul anului trecut. Compania Honor, care s-a despărțit de curând de Huawei a trecut deja la procesoare MediaTek, însă Huawei nu poate cumpăra încă componente care integrează tehnologie 5G dacă este realizată folosind echipamente americane.

sursa: Voice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult