Noi imagini cu iPhone 13. Cum ar putea arăta noile smartphone-uri de la Apple VIDEO

19.06.2021
Noi imagini cu iPhone 13. Cum ar putea arăta noile smartphone-uri de la Apple VIDEO

Zvonurile despre iPhone 13 au pornit imediat după lansarea generației iPhone 12, iar informațiile despre noile telefoane au fost confirmate de-a lungul ultimelor câteva luni din diverse surse independente. Astfel, ar trebui să avem o idee destul de bună despre design-ul și capabilități acestor smartphone-uri. Canalul de YouTube iPhoneConcepts a realizat o animație 3D cu modelele din gama iPhone 13, bazate pe diverse zvonuri și planuri ale telefoanelor. Acest lucru nu înseamnă că toate aceste modificări vor fi cu adevărat incluse de Apple, dar ne putem face o idee despre felul în care noile smartphone-uri ar putea arăta.

iPhone 13 ar putea păstra liniile de design de pe generația anterioară

Noua serie de smartphone-uri de la Apple ar trebui să fie destul de similară cu cea de anul trecut. Aceasta ar putea integra din nou patru modele diferite, de la modelul mic iPhone 13 Mini, la cel mai mare și mai puternic iPhone 13 Pro Max. Desigur, diferențele între variante vor fi evidente atât în design, cât și în capabilitățile hardware, întrucât telefoanele nu vor integra aceleași componente în afară de platforma de bază.

Clipul de mai sus prezintă variantele iPhone 13 Mini și iPhone 13 standard cu un sistem de camere actualizat: acestea sunt dispuse pe diagonală în modulul obișnuit, iar motivul pentru această orientare ar putea fi folosirea unui senzor mai mare, cu stabilizare internă, similar cu cel de pe iPhone 12 Pro Max. Toate modelele din gama iPhone 13 sunt prezentate cu decupaje mai mici în ecran, întrucât Apple a miniaturizat tehnologia True Depth care permite recunoașterea facială prin Face ID. De asemenea, difuzorul pentru apeluri ar putea fi mutat mai sus, lângă rama metalică.

Modelele Pro vor primi upgrade-uri mai puțin evidente

Când vine vorba despre modelele Pro, la exterior nu pot fi văzute multe diferențe în afară de miniaturizarea decupajului din ecran. Acestea vor folosi însă ecrane de generație nouă, bazate pe tehnologia LTPO, care permit un refresh rate variabil până la 120 Hz.

Zvonurile spun că toate modelele iPhone 13 vor fi puțin mai groase decât iPhone 12, datorită unor baterii mai mari și că vor apărea noi culori pentru carcasă. Nu în ultimul rând, se pare că Apple va integra stocare mai multă în aceste dispozitive, variantele de top ajungând până la 1 TB de stocare internă.

Lansarea iPhone 13 este așteptată la începutul lunii septembrie, cu o lansare programată spre jumătatea lunii (7/17 septembrie).

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult