WhatsApp Web: Ce trebuie să faci pentru a folosi WhatsApp în browserul computerului

25.06.2021
WhatsApp Web: Ce trebuie să faci pentru a folosi WhatsApp în browserul computerului
Foto: Shutterstock

WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat din lume. Majoritatea oamenilor o folosesc pe telefoane, dar sunt și mulți utilizatori care accesează interfața web (WhtasApp Web) sau aplicațiile dedicate pentru computere.

Avantajele utilizării WhatsApp Web pe computer sunt multe, dar cel mai important este că poți scrie mai rapid, corect și ușor mesaje, pe un ecran mare.

Iată cum poți activa WhatsApp Web pe computerul tău, în câțiva pași:

1. Pentru a folosi serviciul din browser, utilizatorii trebuie să acceseze adresa web.whatsapp.com în programul de navigare pe internet. WhatsApp Web funcționează în aproape orice browser. Pe ecran apare un cod de bare.

2. Utilizatorul deschide aplicația de pe telefon și apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului.

4. Acolo trebuie selectat câmpul WhatsApp Web și apoi apăsat butonul „Link a device”.

4. Se deschide automat camera, cu care trebuie scanat codul de bare afișat în browser. După acest pas, utilizatorul poate începe să folosească WhatsApp în programul de navigare pe internet.

Procedura trebuie repetată dacă utilizatorul selectează „Log out” în interfața web sau după ce șterge toate datele browserului. Cei care doresc să folosească aplicațiile dedicate pentru Mac sau Windows, le pot descărca de pe site-ul WhatsApp.

Aplicația, deținută de Facebook, este de departe cea mai populară de acest fel din lume. WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Foto: Statista

CITEȘTE ȘI:

Cum poți trimite imagini la calitate maximă pe WhatsApp

Cum poți trimite pe WhatsApp mesaje și imagini care dispar după 7 zile

WhatsApp va putea fi setat cu aceeași identitate pe mai multe dispozitive simultan

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult