Produse interesante, aflate la promoție, din oferta actuală a Dedeman

07.09.2021
Produse interesante, aflate la promoție, din oferta actuală a Dedeman
Foto: Shutterstock

Dedeman a publicat noi promoții pe site-ul propriu, iar printre acestea sunt câteva care ar putea fi interesante pentru pasionații de tehnologie, jocuri video și gadgeturi.

Un scaun de gaming Bellem costă, la ofertă, 599 de lei. Scaunul este acoperit cu imitație de piele, are suport pentru zona lombară și este livrat cu două pernuțe de suport. Înălțimea poate fi ajustată între 120,5 și 130 cm. Roțile sunt realizate din nailon, iar greutatea totală pe care o poate susține scaunul este de 120 kg.

Interesant este, pentru pasionații de tehnică, ceasul de birou analog în formă de avion. Dispozitivul este realizat din metal și are prețul de 74 de lei. Ceasul funcționează cu o baterie AA.

Tot cu preț redus este disponibil, la Dedeman, un radio FM E-Boda ER100, cu ceas și funcție de boxă externă. Dispozitivul are o putere de 5 W și include o baterie de 1.200 mAh. Aparatul are display digital, funcție de alarmă și poate reda muzică de pe carduri micro-SD, stick-uri USB sau prin intermediul jack-ului audio universal de 3,5 mm. Ceasul costă 46 de lei.

Este disponibilă în continuare, cu preț redus, de 159 de lei, plafoniera inteligentă Klausen Soft KL151008. Dispozitivul are putere de 36 W, intensitate maximă a fluxului luminos de 1.850 lm și poate oferi lumină caldă, neutră, rece sau albă (3000 K / 4000 K / 6500 K). Plafoniera poate fi controlată prin intermediul aplicației TUYA. Dispozitivul are următoarele dimensiuni: diametru de 480 mm și înălțime de 75 mm.

Foto: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Oferte Lidl, 6 -12 septembrie: Trotinetă electrică și multe gadgeturi pentru îngrijire personală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult