Oferte Lidl, 6 -12 septembrie: Trotinetă electrică și multe gadgeturi pentru îngrijire personală

06.09.2021
Oferte Lidl, 6 -12 septembrie: Trotinetă electrică și multe gadgeturi pentru îngrijire personală
Foto: Shutterstock

Lidl a introdus în ofertă noile produse aflate la promoție, iar printre acestea sunt câteva care ne-au atras atenția.

„Vedeta” săptămânii este o trotinetă electrică, oferită la prețul de 1.119 lei. Vehiculul are frână electrică pe roata din spate, frână de frecare și roți de 8”. Trotineta suportă o greutate maximă de 100 kg. Greutatea proprie este de 10,8 kg.

Vehiculul are o baterie care se încarcă complet în 3,5 ore și oferă o autonomie de 13 km. Viteza maximă este de 23 km/h.

O periuță de dinți electrică Nevadent, cu cronometru de 2 minute și viteză de 4.500 de rotații pe minut, costă 40 de lei. În pachet sunt incluse două capete.

Pentru curățarea feței, inedită este peria de curățare facială, cu acumulator, marca Silvercrest Personal Care. Aceasta costă 70 de lei. Aparatul oferă, potrivit producătorului, acțiune 3-în-1: exfoliere, curățare în profunzime și masaj. Sunt disponibile opt niveluri de intensitate, iar în pachet sunt incluse două fețe: una pentru ten sensibil / normal și alta pentru tenul acneic / gras. Dispozitivul dispune de certificare IPX6 pentru rezistență la apă.

Atrage atenția și ceasul de baie cu termometru. Dispozitivul are ventuze cu care poate fi prins de faianță, sticlă sau pe oglindă. Ceasul costă 35 de lei și are certificare IPX4, ceea ce înseamnă că rezistă la stropi și abur.

Lidl vinde multe scule și unelte Parkside

Lidl are, de asemenea, în ofertă un încălzitor de ceară, cu putere de 20 W. Aparatul, marca SilverCrest, costă 90 de lei și vine cu 19 discuri de ceară.

Un dezumidifactor Comfee costă 599 de lei. Aparatul are mod de uscare rufe și este prevăzut cu roți și mâner pentru a fi ușor de manevrat. Sunt disponibile trei niveluri de ventilație. Aparatul are putere de 350 W, rezervor de 16 litri și poate acoperi o suprafață de 32 mp.

Util ar putea fi și setul de baterii de tip pastilă, marca Tronic, care costă 14 lei.

Retailerul are, în această săptămână, inclusiv o selecție foarte bogată de scule și unelte marca Parkside. Le-am prezentat, săptămâna trecută, pe cele care ni s-au părut interesante.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai bune trotinete electrice de pe piață, potrivit experților

Cea mai valoroasă descoperire făcută până acum la „American Pickers”

Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de „Așii Amanetului”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult