Produsele inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive

06.12.2021
Produsele inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive

Lidl a introdus din nou în ofertă accesorii inteligente Zigbee Smart Home. Din ofertă fac parte șase tipuri de produse.

Un gateway, care permite administrarea celorlalte accesorii inteligente, costă 119 lei. Dispozitivul poate fi integrat inclusiv în sistemele compatibile ale altor producători, cum ar fi platformele Philips Hue sau Osram Lightify.

Totodată, un senzor de mișcare Zigbee Smart Home este disponibil la prețul de 50 de lei. Acesta poate fi folosit ca dispozitiv de securitate, pentru detectarea mișcării (poate da alerte prin intermediul aplicației Lidl Home), dar și pentru controlul iluminării. Dispozitivul funcționează cu baterii și dispune de certificare IP21 pentru rezistență la praf și apă.

Din ofertă fac parte și mai multe modele de becuri inteligente LED, cu socluri E14, E27 sau GU10. Acestea costă 45 de lei / bucata. Intensitatea fluxului luminos și nuanța luminii pot fi controlate prin intermediul aplicației dedicate.

Lidl vinde și versiuni LED RGB ale becurilor menționate mai sus, cu preț puțin mai mare, de 50 de lei / unitatea.

Utilă este priza inteligentă, disponibilă la prețul de 60 de lei. Dispozitivul integrează aparatele electrice care nu sunt smart în ecosistemul Lidl Home. Priza suportă o putere maximă de 3.840 W și o intensitate maximă a curentului de 16 A. Este disponibil un buton fizic pentru oprirea / pornirea manuală a prizei.

Un alt produs smart din oferta actuală a Lidl este plafoniera inteligentă Livarno Home, care costă 239 de lei. Aceasta are o putere de 22 W și capac semitransparent care previne efectul de orbire. Sunt disponibile două versiuni, cu formă pătrată sau rotundă.

Toate produsele inteligente din oferta actuală a retailerului beneficiază de garanție de 3 ani.

Citește și: Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult