Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman

07.12.2021
Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman

Dedeman, cel mai mare retailer de pe piața locală de bricolaj, are în oferta de dinainte de sărbătorile de iarnă produse inedite.

O instalație care imită țurțurii de gheață, cu 320 de LED-uri albe cu lumină rece, este disponibilă la prețul de 99,90 lei. Aceasta are o lungime de 7 metri, iar țurțurii au 0,5 metri fiecare. Distanța dintre tuburi este de 1 metru. Instalația poate fi folosită la interior sau exterior, deoarece beneficiază de certificare IP44 pentru protecție la praf și apă.

Inedit este un Moș Crăciun care dansează, marca Hoff. Acesta are o înălțime de 60 cm și este alimentat cu baterii (3 x AA care nu sunt incluse în pachet). Dispozitivul are prețul de 139 de lei.

Dedeman vinde, la preț promoțional, un proiector laser marca Hoff. Acesta costă 109 lei și are nouă funcții care pot oferi diferite combinații între culorile roșu și verde. Suprafața de acoperire este de 25 x 25 metri, iar cablul de alimentare al dispozitivului are o lungime de 1,5 metri. Proiectorul poate fi programat de la distanță, din telecomandă.

Cu preț accesibil, de 15,90 lei, este disponibilă o ramură cu 16 LED-uri, marca Hoff. Dispozitivul, cu înălțime de 45 cm, este alimentat cu trei baterii AAA.

În curte ar putea face impresie decorațiunea de Crăciun cu doi reni și sanie, care costă 189 de lei. Aceasta are 152 de LED-uri albe și beneficiază de protecție IP44. Decorațiunea are dimensiunile 52 x 28 x 34 cm (renul) / 43 x 12 x 55 (sania) și are cablu de alimentare cu lungime de 5 metri.

Pentru copii, un cadou inedit ar putea fi camionul de jucărie Black&Decker. Produsul, unul premium, costă 177 de lei la promoție. Jucăria oferă mai multe variante de construcție datorită celor 60 de accesorii incluse: roți, șuruburi, piulițe, șurubelniță, trusă de scule etc. Sunt disponibile instrucțiuni simple pentru construirea camionului.

Tot de la Black&Decker este disponibil un banc de lucru de jucărie, la prețul de 189 de lei. Ansamblul include 11 unelte și accesorii, precum: cheie, șurubelniță, cheie tubulară sau menghină. Vârsta recomandată pentru jucărie: 3 – 8 ani.

Citește și: Produsele inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult