Galaxy Xcover Pro 2, un nou telefon Samsung rezistent, primește specificații și imagini neoficiale

30.03.2022
Galaxy Xcover Pro 2, un nou telefon Samsung rezistent, primește specificații și imagini neoficiale

Galaxy Xcover Pro 2 nu ar trebui să fie foarte scump, după standardele Samsung, telefonul apărând cu un chipset de nivel mediu și ecran LCD de generație mai veche.

Ilustrat cu imagini generate pe baza schițelor CAD presupus obținute de la producătorii de accesorii Samsung, Xcover Pro 2 ar urma să vină cu un ecran spațios de 6.56 inch, care în mod oarecum alarmant este încadrat cu o ramă destul de lată și „bărbie” la partea de jos, sugerând că telefonul va avea dimensiuni apreciabile. Prezența unui decupaj tip „picătură” în jurul camerei frontale indică folosirea unui ecran LCD cu tehnologie mai veche, însă dacă acesta este un panel Samsung, calitatea imaginii nu ar trebui să aibă de suferit.

Fiind vorba de un telefon din categoria rugged, folosirea unui senzor de amprentă de tip capacitiv este binevenită, implementările de tip sub ecran funcționând mai puțin bine în condiții de umezeală și murdărie. Totodată, poziționarea pe rama laterală este o alegere populară, care ajută la ergonomie.

Potrivit schițelor furnizate, Galaxy Xcover Pro 2 ar urma să aibă dimensiuni de 169.5 x 81.1 x 10.1 mm.

Acesta va fi primul model Galaxy Xcover care oferă și conectivitate 5G, livrată cu ajutorul unui chipset Snapdragon 778G sau Exynos 1280. Alte atuuri, precum acumulatorul detașabil și ieșirea pentru căști de tip jack 3.5mm rămân de actualitate.

Galaxy Xcover Pro 2 ar putea ajunge în ofertele magazinelor la începutul acestei veri, cel mai devreme, echipat cu versiunea Android 12.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult