Pixel 6a primește un nou Video Unboxing. Este comparat cu modelul Pro

14.06.2022
Pixel 6a primește un nou Video Unboxing. Este comparat cu modelul Pro

Pixel 6a a apărut deja într-un clip de prezentare neoficial, căruia îi lipseau însă detaliile de finețe, care ar fi ajutat la conturarea unei păreri despre avantajele noului model, comparat versiunii de debut.

Cu încă o lună rămasă până la anunțul oficial de lansare, noua serie Pixel  6a oferă deja o impresie aproape completă despre îmbunătățirile la care te poți aștepta, dacă ai ezitat până acum să comanzi seria Pixel 6.

Distribuită de un autor din Malaiezia, noua prezentare Pixel 6a a fost publicată în limba locală, dar asta nu înseamnă că nu putem afla detalii noi, înaintea lansării oficiale. Spre exemplu, telefonul apare comparat cu vârful de gamă actual, Pixel 6 Pro.

Pentru început, vedem pachetul cu accesorii, conținând atât un adaptor AC cu port USB-C și cablul aferent cu mufă USB-C la ambele capete. Astfel, suportul USB-A vine doar sub forma unui adaptor, de folosit pentru conectarea la PC sau alte dispozitive fără suport nativ USB-V. Mai putem găsi o cheiță pentru extragerea cartelei SIM și un ghid rapid cu informații despre produs.

Din păcate, la partea de design, găsim aceleași trăsături afișate și la modelul actual, respectiv, ecran de 6.1 inch cu margini aplatizat. Singurele modificări vizibile par să fie în zona ornamentului camerei foto și configurația dual-camera. Totodată, ecranul rămâne cu rata de refresh la 60Hz, Google ezitând să facă trecerea la soluțiile cu rată de refresh înaltă, adoptate de restul industriei smartphone. Singura veste bună ar fi că ecranul selectat este un model OLED de calitate destul de bună.

Potrivit informațiilor de până acum, Google va dezvălui seria Pixel 6a pe 28 iulie, startul precomenzilor urmând a fi anunțat cu o săptămână înainte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult