ROG Phone 6 primește o ediție specială cu Diablo Immortal

18.11.2022
ROG Phone 6 primește o ediție specială cu Diablo Immortal

ROG Phone 6, unul dintre cele mai puternice telefoane disponibile în prezent, dar și unul dintre cele mai ușor de deteriorat accidental, sau intenționat, este livrat acum într-o nouă ediție specială. ASUS a realizat un parteneriat cu Blizzard Entertainment pentru a lansa pe piață o ediție Diablo Immortal a telefonului de gaming. Acesta nu este primul smartphone cu branding Diablo însă, Samsung oferind un model similar în urmă cu câteva luni.

ASUS și Blizzard au anunțat o ediție limitată a lui ROG Phone 6

Noul model ROG Phone 6 este decorat cu un capac de sticlă special pe partea din spate. Astfel, telefonul nu vine doar cu accesorii tematice, ci cu o carcasă complet diferită față de cea a modelului original. Pe spate poate fi observată o imagine tematică și logo-urile ROG și Diablo Immortal, încadrate în zona luminată de pe spatele telefonului. De asemenea, software-ul este decorat cu iconițe, animații, sunete și fundaluri inspirate de joc.

În cutia telefonului sunt incluse o husă oficială pentru ROG Phone 6, o hartă a jocului, o cheiță de cartele SIM inspirată de jocul video și o lanternă care dezvăluie un model secret pe carcasa telefonului.

ASUS va vinde ROG Phone în ediția Diablo Immortal pe site-ul său oficial și câteva magazine partenere. Nu este clar cât va costa însă telefonul sau dacă ajunge și în România. Alte ediții speciale ale ROG Phone au ajuns și la noi, precum cea cu Batman, deci există șanse să o vedem în magazinele autohtone.

Probabil însă că prețul va fi mai mare decât al pachetului standard, întrucât este vorba despre o ediție limitată a unui telefon deja destul de scump. Desigur, acesta se adresează în special fanilor Diablo Immortal, și nu publicului larg, deci probabil că nu vor fi produse foarte multe unități la nivel global.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult