Galaxy S22 Ultra într-o variantă limitată Diablo Immortal va intra la vânzare în Coreea de Sud

08.06.2022
Galaxy S22 Ultra într-o variantă limitată Diablo Immortal va intra la vânzare în Coreea de Sud

În ciuda faptului că Diablo Immortal are probleme pe smartphone-urile Galaxy cu procesoare Exynos, Blizzard Entertainment și Samsung anunță o ediție specială și foarte limitată a modelului Galaxy S22 Ultra. Telefonul vine într-o cutie specială care include multe accesorii personalizate cu imagini din noul joc de mobil. Și mai ciudat este faptul că telefonul va putea fi cumpărat în această ediție doar din magazinele LG U Plus și doar în Coreea de Sud.

Telefonul Galaxy S22 Ultra cu accesorii Diablo Immortal se vinde exclusiv în magazine LG

Data de lansare pentru pachetul Galaxy S22 Ultra în ediția Diablo Immortal este stabilită pentru 10 iunie. Cele 100 de pachete speciale vor fi disponibile doar în magazinele fizice LG U Plus și încă nu se cunoaște prețul. Telefonul vine într-o cutie specială din lemn, realizată special pentru a imita atmosfera jocului. În interior se găsesc însă doar câteva obiecte colecționabile, pe lângă smartphone-ul Galaxy S22 Ultra într-o variantă cât se poate de „obișnuită”. Nu putem vorbi despre o culoare specială sau alte modificări la nivelul design-ului pentru această ediție.

Pachetul include cutia de lemn, un mousepad din piele cu imprimeu Diablo Immortal, harta din joc, o copertă lenticulară, o husă de smartphone exclusivă, un încărcător wireless pentru telefon decorat cu logo-ul Diablo Immortal și un accesoriu Spigen Grip talk, adică o clonă de PopSocket de la Grip.

diablo immortal pack lg u plus

Nu oricine merge în magazinele LG U Plus din Coreea de Sud poate cumpăra pur și simplu acest pachet. Cei interesați  vor trebui să se înscrie într-o loterie, putând cumpăra produsul doar în cazul în care au fost selectați.

Din fericire, cei care vor cumpăra acest pachet vor putea juca jocul din prima zi, înainte ca Blizzard să lanseze o rezolvare pentru problema care apare pe telefoanele cu Exynos. Asta pentru că, în Coreea de Sud, Samsung vinde Galaxy S22 Ultra în versiunea cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Doar modelele vândute în Europa par să fie acum echipate cu chipset-uri Exynos.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult