Motorola Razr 40 Ultra va putea rula aplicații complexe pe ecranul exterior. VIDEO

20.05.2023
Motorola Razr 40 Ultra va putea rula aplicații complexe pe ecranul exterior. VIDEO
foto: @evleaks

Ecranele exterioare de pe telefoanele pliabile de până acum au fost destul de limitate în funcționalitate, oferind mai degrabă câteva widget-uri simple decât acces la aplicații complexe. Au existat eforturi din partea comunității de dezvoltatori, care adaugă posibilitatea de a rula orice aplicație pe acele ecrane de mici dimensiuni, însă faptul că acele soluții nu sunt „native”, adaugă mai multe probleme decât rezolvă. Se pare că Motorola Razr 40 Ultra va oferi soluția, cu un ecran mare și acces la aplicațiile de care ai nevoie.

Motorola Razr 40 Ultra ar putea fi cel mai atrăgător telefon pliabil din piață

Un nou leak din partea faimosului Evan Blass, în care putem vedea Motorola Razr 40 Ultra în funcțiune, demonstrează câteva dintre capabilitățile ecranului secundar exterior. În prim plan apar aplicații precum TikTok, Google Maps, aplicația de mesaje, jocuri simple, YouTube și YouTube Music și chiar o tastatură completă pe care poți scrie mesaje sau căutări. Practic, ecranul exterior de pe Razr 40 Ultra, pentru că este atât de mare, poate deveni un ecran secundar complet funcțional, așa cum vedem pe telefoanele pe format „fold”.

Evan Blass mai confirmă și câteva dintre zvonurile anterioare. De exemplu, telefonul a fost numit atât Razr+, cât și Razr 40 Ultra, iar ambele nume par a fi corecte. În SUA, telefonul va fi numit Razr+, în timp ce în restul lumii, telefonul va fi aliniat la numerotarea seriei de dispozitive Edge. Acum rămâne de văzut cum se va numi modelul „Lite”, cu ecran minuscul la exterior, care va oferi o funcționalitate semnificativ mai limitată față de varianta de față.

Și mai interesant este un alt zvon, de la 91mobiles, care confirmă prețul lui Razr 40 Ultra. Acesta ar putea fi unul extrem de competitiv, la 1.000 de dolari, ceea ce sugerează că vom avea parte de un model „Lite” și mai ieftin în piață. Astfel, putem spune că telefoanele cu ecrane pliabilă ar putea intra în 2023, în sfârșit, în zona „mainstream”. Cu un ecran atât de mare și capabilități avansate disponibile pe acesta, Razr 40 Ultra ar putea să ia Samsung prin surprindere, înainte de lansarea Galaxy Z Flip5.

Noile telefoane Motorola Razr 40 sunt programate pentru lansare pe 1 iunie.

sursa: @evleaks, via Android Central, 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult