Când se lansează seria de pliabile Motorola Razr 40

17.05.2023
Când se lansează seria de pliabile Motorola Razr 40

Se pare că multe dintre zvonurile legate de noua serie de smartphone-uri pliabile de la Motorola, Razr 40, încep să fie confirmate. Pe de-o parte, am văzut imagini scăpate pe internet cu design-ul final al celor două modele, Razr 40 și 40 Ultra, iar acum primim confirmarea oficială de la Motorola că evenimentul de lansare va avea loc pe 1 iunie.

Motorola a confirmat data evenimentului de prezentare Razr 40

Motorola a publicat pe contul său de Twitter un teaser video în care confirmă pe de-o parte data evenimentului de prezentare, pe 1 iunie, dar și faptul că va prezenta două telefoane pliabile, prin integrarea a două siluete care împreună formează logo-ul brand-ului.

Această postare nu face decât să confirme o parte dintre zvonuri. Informațiile scăpate anterior pe internet sugerau că evenimentul de prezentare va avea loc la Madrid, dar momentan nu a fost confirmat oficial acest lucru. De altfel, nici măcar numele „Razr 40” nu este confirmat. Anterior, compania a lansat Razr, Razr 5G și Razr 2022, iar alinierea Razr la numerotarea modelelor Edge pare să fie următorul pas în simplificarea acestei serii.

Nici alte detalii despre telefoane nu au fost confirmate. Ne așteptăm ca Razr 40 Ultra să fie livrat cu un ecran exterior imens, care include decupaje pentru elementele de pe capacul de sus, precum camerele foto și blitz-ul. Acesta ar fi cel mai mare astfel de ecran de pe un telefon pliabil de tip clamshell, chiar mai mare și decât cel pe care Samsung se zvonește că îl pregătește pentru Galaxy Z Flip5.

Samsung ar putea avea însă avantajul performanței, întrucât Galaxy Z Flip5 este așteptat cu Snapdragon 8 Gen 2 „for Galaxy”, în timp ce Razr 40 Ultra ar putea fi lansat cu procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 de anul trecut.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult