Un cadou special de Crăciun: Asus Eee PC S101

24.11.2008
Un cadou special de Crăciun: Asus Eee PC S101

Asus Eee PC S101 este fără îndoială un calculator portabil deosebit, numai bun de pus pe lista cadourilor de Crăciun. Şi cine altcineva putea să-i facă o prezentare mai plăcută decât Andreea, o încântatoare domnişoară cu o vastă experienţă în publicitate.

Netbook-ul se remarcă prin cele două strălucitoare cristale Swarovski, amplasate de o parte şi de alta a articulaţiei dintre display şi corpul principal. De obicei, gadgeturile decorate cu pietre preţioase sunt gândite special pentru reprezentantele sexului frumos, însă noul Eee PC poate fi un companion stilat şi pentru domni – cristalele nu sunt la vedere şi nu au fost puse de dragul opulenţei. Prezenţa lor completează un design de necontestat, aşa cum întâlnim de obicei la notebook-urile high-end.

Andreea Truica prezintă Asus Eee PC S101

Nu doar datorită designului Asus Eee PC S101 se ridică din rândurile netbook-urilor obişnuite ci şi mulţumită configuraţiei bune ce permite rularea a o sumedenie de aplicaţii şi conţinut multimedia, inclusiv filme în format High Definition.

Un asemenea netbook are şi un preţ pe măsură – aproximativ 3000 RON. În România va ajunge probabil de Crăciun, aşa că ar fi bine să ne pregătim sufleteşte şi financiar dacă dorim să ne facem un asemenea cadou. În ciuda preţului ridicat, sunt sigur că micuţul netbook v-a stârnit interesul aşa încât vă las să citiţi mai multe în testul de pe go4it. Toate cele bune!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News