Un concept delicios: telefon cu trei ecrane

08.12.2008
Un concept delicios: telefon cu trei ecrane

Acum că touchscreen-ul a prins viteză, producătorii de telefoane mobile nu mai au decât să învingă criza financiară şi să conceapă dispozitive cât mai spectaculoase şi, de preferat, practice. Însă până să se dezmeticească marii producători, graficienii cu imaginaţie pun pe hârtie concepte care de care mai interesante şi nu foarte dificil de pus în practică.

telefon cu trei ecrane

Informaţiile lipsesc, aşa că nu am de făcut decât să intru în pielea lui Emil Grădinescu şi să comentez imaginile. Conceptul de mai jos este lipsit de nume deocamdată dar stă foarte bine la capitolul ecrane; are nu mai puţin de 3, toate 3 cu funcţii multi-touch. Cele trei ecrane pot fi restrânse pentru a fi folosit unul singur, sau pot fi desfăcute pentru a dezvolta un ecran mai mare, excelent pentru navigarea pe Internet. Dimensiunea generoasă la care se ajunge cu toate cele 3 ecrane desfăcute permite afişarea unei tastaturi QWERTY suficient de mari pentru a face din scris o adevărată plăcere. Pe spate are un mic suport de susţinere care îl ajută să stea înclinat la unghiul la care te poţi uita la filme pe el.

telefon cu trei ecrane

Ideea a fost lansată, conceptul desenat, nu rămâne decât ca un producător să-şi asume riscul şi să-l construiască. Sunt convins că se vor găsi sute de mii de clienţi pentru un astfel de produs.

telefon cu trei ecrane

telefon cu trei ecrane

telefon cu trei ecrane

Urmărește Go4IT.ro pe Google News