Laptopurile ASUS P Series pot fi localizate în cazul furtului

Laptopurile ASUS P Series pot fi localizate în cazul furtului

Când vine vorba de confidenţialitatea informaţiilor, persoanele juridice şi cele care derulează diverse afaceri manifestă un interes deosebit pentru protejarea datelor de pe calculator. Asus vine în sprijinul acestora şi propune soluţiile portabile din seria P laptopuri cu tehnologie Intel Anti-Theft.

Asus P30În cazul furtului sau pierderii echipamentului, posesorii vor putea bloca de la distanţă laptopul, făcându-l complet inoperabil. Mai mult, tehnologia “Anti-theft” ajută la localizarea calculatorului. Odată recuperat, notebook-ul va putea fi reactivat cu ajutorul unei parole sau a codului unic de recuperare.

Graţie integrării tehnologiei Intel Anti-Theft PC Protection în cadrul laptopurilor ASUS P30 şi P80, oamenii de afaceri îşi vor putea desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii, fiind mai asiguraţi şi neavând teamă în privinţa distribuirii informaţiilor confidenţiale în cazul furtului sau al pierderii echipamentelor”, a declarat Henry Yeh, General Manager al diviziei de notebook-uri din cadrul companiei ASUS.

Pe lângă securitatea oferită de Intel, seria P de notebook-uri ASUS beneficiază şi de alte elemente de securitate: HDD ShockShield Protection” pentru absorbţia şocurilor cu scopul prevenirii pierderilor de date, autentificarea pe baza recunoaşterii amprentei (“AI Pre-Boot Finger Logon”) şi funcţia “AI Secure Delete”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News