Samsung MultiView MV800 – compacta cu ecran tactil rabatabil

05.09.2011
Samsung MultiView MV800 - compacta cu ecran tactil rabatabil

Pe segmentul compactelor, Samsung s-a concentrat pe modele cu care utilizatorii să realizeze autoportrete perfecte. Totul a început cu implementarea unui al doilea ecran lângă obiectivul aparatului. La IFA 2011, producătorul asiatic s-a prezentat cu MultiView MV800, un model de top care se desface în două. Piesa de rezistenţă este ecranul de 3″ Wide Flip-out MultiView. El poate fi rotit cu 180 de grade în jurul unei laturi pentru ca utilizatorul să se încadreze perfect în cadru.

Samsung MultiView MV800

Obiectivul lui Samsung MV800 are distanţa focală minimă echivalentă de 26 mm şi oferă un zoom optic 5x. În spatele său găsim un senzor CCD mic, dotat cu 16,1 MP. Aparatul vine cu sistem dual de stabilizare a imaginii, însă pe noi ne interesează doar cel optic. Filmarea este posibilă la rezoluţie 1280×720 cu 30 fps, clipul fiind salvat în format MP4 cu compresie H.264. Zoom-ul optic este activ în timpul filmării, însă zgomotul mecanismului va fi preluat de microfonul aparatului.

Samsung MultiView MV800 - un ecran de 3", tactil şi rabatabil

Atunci când ecranul capacitiv al lui Samsung MV800 este desfăcut, el acoperă declanşatorul aparatului. Producătorul a avut în vedere această problemă şi a poziţionat un al doilea buton cu aceeaşi funcţie lângă ecran. Probabil din cauza spaţiului limitat, pozele pot fi stocate doar pe un card microSD sau microSDHC. Data de lansare a lui Samsung MultiView MV800 nu a fost anunţată, însă preţul peste ocean va fi de 280 $.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News