Google Chrome 19, cu suport pentru sincronizarea tab-urilor

16.05.2012
Google Chrome 19, cu suport pentru sincronizarea tab-urilor

Chrome 19 a ieşit din stadiul beta, aducând câteva funcţii noi, menite să simplifice lucrul pentru cei care obişnuiesc să navigheze pe internet folosind PC-uri şi dispozitive mobile care au instalat web browser-ul Google.

Google Chrome 19

Cu noua versiune Google Chrome 19, utilizatorii care au activat funcţia de sincronizare vor constata că tab-urile conţinând pagini web rămase deschise în versiunea desktop a web browser-ului sunt accesibile şi de pe telefonul mobil sau tableta cu sistem de operare Android.

Acelaşi lucru este valabil şi când trecem de la telefonul mobil înapoi la PC-ul desktop, lista cu tab-uri sincronizate fiind găsită în meniul Other devices, din pagina New Tab.

Google Chrome 19, cu suport pentru sincronizarea tab-urilor

Împreună cu lista paginilor web lăsate deschise, Chrome 19 sincronizează şi istoricul de navigare, astfel că butoanele Back şi Forward pot fi folosite în continuare pentru derularea către paginile deja citite, dacă avem nevoie să revedem anumite informaţii conţinute în acestea.

Ca şi până acum, Google Chrome sincronizează între dispozitive colecţia de bookmark-uri, setări personalizate, teme de interfaţă, colecţia de extensii şi aplicaţiile instalate în browser. În acest mod, tot ce trebuie să facem pentru a personaliza instalarea Google Chrome pe un alt PC, este să ne autentificăm în contul de utilizator Chrome folosit cu PC-ul vechi, urmând ca toate opţiunile de personalizare să fie aplicate automat pentru noua instalare Google Chrome.

Trebuie ştiut că pentru a beneficia de suportul pentru sincronizarea tab-urilor pe dispozitive cu sistem Android, este necesar să instalăm mai întâi versiunea Google Chrome for Android Beta.

Download Google Chrome 19

Descarcă şi instalează versiunea pentru PC a noului Google Chrome 19, din secţiunea download a Go4it.ro

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult