Sony Xperia SL iese la atac cu un procesor dual-core la 1.7 GHz

Sony Xperia SL iese la atac cu un procesor dual-core la 1.7 GHz

Sony Xperia SL este versiunea pe steroizi a terminalului Xperia S, livrată cu un chipset Qualcomm S3 echipat cu două nuclee Scorpion la 1.7 GHz.

Cu excepţia procesorului mai rapid şi o nouă variantă de culoare pentru carcasă, Xperia SL păstrează specificaţii şi un design practic identic cu frăţiorul Xperia S.

Sony Xperia SL

În carcasa cu greutate 144 grame şi dimensiuni 128x64x10.6 mm este adăpostit un chipset cu GPU Adreno 220 şi 1 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare ne-expandabil şi cameră foto de 12 MP cu suport pentru filmare Full HD. Ecranul TFT LCD de 4.3 inch este protejat cu un scut din sticlă minerală rezistent la zgârieturi şi suportă rezoluţia HD 720×1280 pixeli.

Sony Xperia SL - oferit în 3 versiuni de culoare

Partea de conectivitate este acoperită cu modul Wi-Fi (compatibil Wi-Fi direct, DLNA şi Wi-Fi hotspot), suport 3G HSDPA, Bluetooth 2.1 şi receptor GPS pentru navigaţie. Pe carcasă găsim un conector microUSB pentru transferuri de date, respectiv ieşire microHDMI pentru vizionarea colecţiei de poze şi filmuleţe pe ecranul unui televizor LCD.

Lista dotărilor mai cuprinde o cameră frontală de 1.3 MP folosită la apeluri video, modul radio FM Stereo şi un acumulator Li-Ion dimensionat pentru aproximativ 8 ore şi 30 minute de convorbiri telefonice. Sistemul de operare livrat este Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia SL - principalele caracteristici

În lipsa unui comunicat de presă din partea Sony, Xperia SL va primi un preţ oficial abia în data de 29 august, când este programat evenimentul de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult