Apple lansează Powerbeats Pro, căştile true wireless care par să rezolve problemele AirPods

04.04.2019
Apple lansează Powerbeats Pro, căştile true wireless care par să rezolve problemele AirPods

Apple conduce piaţa de căşti wireless cu modelul AirPods, însă mulţi uită că în urmă cu doar câţiva ani, compania a cheltuit câteva miliarde de dolari pentru a cumpăra brandul Beats by DRE. Acum, Apple lansează Powerbeats Pro, un nou model de căşti „true wireless”, care s-ar putea dovedi a fi mult superioare modelului AirPods, în ciuda faptului că cele două perechi de căşti beneficiază de multă tehnologie comună.

Powerbeats Pro este primul model „true wireless” lansat de Apple sub brandul Beats şi beneficiază de un design mai bine orientat către sportivi. Căştile sunt de tip intrauricular, pentru o izolare mai bună a sunetului, sunt rezistente la transpiraţie şi alte lichide şi beneficiază de suporturi care se prind după ureche pentru a asigura stabilitate în utilizare chiar şi atunci când utilizatorii aleargă cu ele în urechi.

La interior, Powerbeats Pro beneficiază de acelaşi cip Apple H1 pe care l-am întâlnit de curând pe Airpods de generaţia a doua, care permite eficienţă mai bună în convorbiri telefonice, oferă o conexiune mai stabilă şi conectivitate mai rapidă la dispozitivele Apple. De asemenea, acestea oferă acces la asistentul virtual Siri. Atunci când sunt conectate la alte dispozitive (non-Apple), Powerbeats Pro pot folosi şi alţi asistenţi precum Google Assistant.  Spre diferenţă de AirPods, noile căşti beneficiază şi de butoane fizice care pot controla redarea şi volumul.

Căştile funcţionează independent, deci poţi folosi şi câte una individual, în timp ce Apple promite autonomie aproape dublă faţă de AirPods, cu 9 ore de ascultare la o singură încărcare. Mai mult, cutia de încărcare poate asigura în total până la 24 de ore de autonomie. Desigur, cutia se încarcă folosind un cablu Lightning.

Căştile Powerbeats Pro se livrează în patru versiuni de culoare: Ivory, Moss, Navy şi Black şi sunt disponibile la un preţ de 250 de dolari. Acestea nu includ noua funcţie de încărcare wireless de pe Airpods gen 2.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult