Apple Watch 2 ar putea fi lansat în 2016, cu un design mai compact

11.04.2016
Apple Watch 2 ar putea fi lansat în 2016, cu un design mai compact

Apple reîmprospătează în fiecare an telefoanele şi tabletele din oferta sa, deci este normal să ne aşteptăm la un nou Apple Watch în 2016. Se pare că acesta va veni chiar înaintea noului iPhone 7, iar diferenţele faţă de prima generaţie vor fi semnificative. Noile informaţii despre Apple Watch 2 vin din partea grupului de analiză economică Drexel Hamilton, care susţine că surse din China au divulgat câteva detalii despre noul smartwatch.

Apple Watch 2 ar trebui să fie lansat înainte de luna septembrie, când va fi dezvăluit noul iPhone. Acesta va veni cu o carcasă mai mică, cu până la 40% mai subţire decât prima generaţie. Această performanţă ar trebui să fie îndeplinită în acelaşi timp cu îmbunătăţirea duratei de utilizare la o singură încărcare, probabil cea mai mare problemă a primei generaţii Apple Watch.

Zvonurile sugerează şi integrarea unor componente în plus, precum un modul GPS şi o cameră video FaceTime, pentru selfie-uri şi apeluri video. Cu siguranţă, în cauzl în care Apple va lansa Watch 2 în această vară, va avea câteva cuvinte de spus despre el în cadrul conferinţei WWDC pe care o ţine în fiecare an la începutul verii. Aici sunt aşteptate şi noi versiuni ale sistemelor de operare iOS şi Mac OS X, alături de derivatele lor precum watchOS şi tvOS.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult