Belkin N1 Vision – o nouă viziune pentru routerele wireless

27.03.2008
Belkin N1 Vision – o nouă viziune pentru routerele wireless
Construcţie

Belkin este o companie cu experienţă în domeniul dispozitivelor de reţelistică, iar N1 Vision este topul de gamă al routerelor wireless din portofoliul lor. Prezenţa literei N în denumire nu este lipsită de importanţă, routerul oferind suport pentru standardul în dezvoltare 802.11n.

Construcţie

Belkin N1 Vision – un router cu aspect stilizat

Este evident faptul că designul a fost un aspect important pentru producător, fapt aproape general valabil pentru întreaga gamă de produse Belkin. N1 Vision iese din tiparele clasice ale construcţiei routerelor, fiind montat vertical pe suportul inclus. Orice altă poziţie este descurajată de antenele şi mufele amplasate în partea din spate. Pe panoul frontal negru şi lucios se găseşte una din cele mai importante facilităţi ale routerului – ecranul LCD monocrom. Iluminarea albastră face ecranul vizibil într-o încăpere întunecoasă. Lângă ecran sunt dispuse 6 butoane pentru controlul unor setări interne şi a informaţiilor afişate.

Belkin N1 Vision – vedere posterioară

Cele trei antene din spate se pot ajusta ca la majoritatea routerelor de pe piaţă. Aşa cum este specific oricărui router high end din zilele acestea, portul WAN şi cele 4 porturi LAN sunt Gigabit. Toţi conectorii sunt marcaţi pentru a nu lăsa vreun utilizator confuz. Pe lângă cele descrise mai sus mai găsim mufa de alimentare şi butonul de reset, dificil de apăsat fără un obiect ascuţit. În pachetul care, trebuie s-o recunoaştem, este arătos se găsesc transformatorul de alimentare, un cablu de reţea scurt, un CD şi un manual.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News