DJI a prezentat drona Matrice 600, pentru fotografie aerienă

18.04.2016
DJI a prezentat drona Matrice 600, pentru fotografie aerienă
DJI, liderul mondial pe segmentul de drone dedicate consumatorilor, a anunţat modelul profesional Matrice 600, specializat în fotografii aeriene. 
 
Aceasta este cea mai puternică dronă creată de compania chineză, fiind capabilă să transporte echipamente foto-video de mari dimensiuni, cu o greutate de până la 6 Kg. Matrice 600 dispune de şase elice şi de un nou gimbal, Ronin-MX, care poate fi achiziţionat separat. 
 
Citeşte şi: Drona care se descurcă la fel de bine în apă şi în aer
 
Sistemul de transmisie video Lightbridge 2 permite transmiterea de video la calitate Full HD la o distanţă maximă de 5 Km. 
 
 
Drona dispune de un sistem cu şase aumulatori şi poate continua să zboare chiar dacă unul dintre aceştia cedează. Autonomia în zbor este de 36 de minute cu camera DJI Zenmuse Z5 montată. 
 
Matrice 600 costă 4.600 de dolari, iar noul gimbal Ronin-MX încă 1.600 de dolari. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult