Genius HS-970BT – noi căşti Bluetooth pentru amatorii de muzică

18.09.2014
Genius HS-970BT - noi căşti Bluetooth pentru amatorii de muzică

Genius oferă un nou model de căşti bluetooth, prevăzute cu butoane fizice pentru schimbarea melodiilor şi ajustarea volumului sonor, respectiv tag NFC pentru conectarea rapidă la orice smartphone sau tabletă compatibilă.

Funcţia Bluetooth permite conectarea căştilor HS-970BT la smartphone şi tablete cu Android sau iOS. Pot fi conectate simultan până la două dispozitive.

Genius HS-970BT

Pe una din cupe găsim butoane pentru schimbarea melodiilor şi ajustarea volumului sonor. Butonul play este folosit şi pentru a răspunde la apeluri telefonice, vocea fiind preluată cu ajutorul microfonului integrat.

Livrate în versiuni de culoare albă şi negru, căştile dispun de bandă ajustabilă capitonată, respectiv cablu audio cu mufă jack 3.5mm pentru conectarea la surse de semnal analogic. Alimentarea este asigurată cu ajutorul unui acumulator Li-ion încorporat.

Căştile Genius HS-970BT sunt oferite la un preţ recomandat de 259.9Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult