Logitech lansează noi modele de căşti pentru gaming, Logitech G PRO X şi Logitech G PRO

09.07.2019
Logitech lansează noi modele de căşti pentru gaming, Logitech G PRO X şi Logitech G PRO

Proiectate şi realizate în colaborare cu jucători profesionişti de esports, căştile Logitech G PRO X şi Logitech G PRO sunt optimizate pentru confort şi rezistenţa sporită  la condiţiile unei utilizări neglijente, oferind totodată sunet clar şi precis în timpul jocurilor.

Căştile Logitech G PRO X au o construcţie uşoară din aluminiu şi oţel, cupe din spumă cu memorie şi o bandă de susţinere cu o structură premium şi înveliş din piele sintetică. În pachetul căştilor PRO X este inclus şi un set suplimentar de protecţii pentru cupe.

Căştile PRO X marchează debutul software-ului Blue VO!CE, dezvoltat în parteneriat cu Blue Microphones. Blue VO!CE poate fi activat prin intermediul aplicaţiei Logitech G HUB şi reprezintă o suită de efecte pentru microfon, gândite pentru a permite o comunicare audio cât mai clară. Atuul adus de aceste efecte este că vocea poate fi ajustată în funcţie de preferinţele individuale, astfel încât să ofere o experientă de utilizare similară cu cea a unui streamer profesionist şi colegii de echipă să poată auzi clar fiecare sunet transmis.

Jucătorii pot folosi funcţia Blue VO!CE de înregistrare şi redare, alegând din colecţia de profiluri optimizarea audio care sună cel mai potrivit pentru tonul şi volumul unic al vocii. Pentru cei interesaţi de funcţii mai variate de personalizare, modul avansat al componentei Blue VO!CE oferă efecte profesionale precum compresor, de-esser şi de-popper.

Căştile de gaming PRO X şi PRO sunt compatibile cu PC-uri şi dispozitive mobile şi pot fi achiziţionate de pe site-ul LogitechG.com sau în magazinele partenere începând cu luna iulie, la un preţ recomandat de 569 lei respectiv 459 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult