Meze 88 Classics – căştile din lemn, create în România

08.05.2012
Meze 88 Classics - căştile din lemn, create în România

Meze 88 Classics sunt opera lui Antonio Meze, un designer industrial român. El a vrut să creeze şi să aducă pe piaţă o pereche de căşti din lemn ce vor fi apreciate de audiofili. Am acum posibilitatea să le prezentăm pe scurt, urmând ca în viitorul apropiat să publicăm un review mai amplu.

Meze 88 Classics

Aşa cum se poate observa, căştile Meze 88 au un aspect aparte, dat de carcasa din lemn a difuzoarelor. Datorită texturii individuale a lemnului folosit, fiecare pereche va arăta diferit. Designerul român a căutat să obţină o calitate foarte bună a construcţiei şi un produs uşor, dar şi rezistent în acelaşi timp. Eu cred că a reuşit să obţină toate acestea. Mai mult, se pare că şi la capitolul calitate audio căştile Meze 88 Classics stau foarte bine. Prima impresie a fost bună şi vom detalia în articolul viitor.

Meze 88 Classics - cutia produsului

Pentru cei care preferă o pereche ceva mai portabilă, există modelul Meze 55. Acestea au diametrul cupelor de 55 mm, faţă de 88 mm cât măsoară modelul de mai sus. Cei interesaţi de căştile Meze Classics pot accesa pagina oficială. Pentru mai multe detalii, legate inclusiv de preţuri şi comenzi, puteţi accesa pagina de contact.

Meze 88 Classics - un design aparte

Urmărește Go4IT.ro pe Google News