MotoMod-ul Insta-Share va transforma smartphone-urile Motorola în veritabile camere foto Polaroid

16.11.2017
MotoMod-ul Insta-Share va transforma smartphone-urile Motorola în veritabile camere foto Polaroid

Mult aşteptatul accesoriu Polaroid Insta-Share din seria „MotoMods” pentru smartphone-urile Motorola a fost anunţat în mod oficial. Acesta a apărut în multe imagini neoficiale pe internet şi a fost prezentat chiar şi la diverse târguri de tehnologie, însă fără branding-ul Polaroid. Acum, acest accesoriu modular are un preţ şi o dată de lansare oficială şi va oferi posibilitatea de a realiza fotografii fizice de oriunde, direct de pe smartphone.

Polaroid Insta-Share nu este mai mult decât o imprimantă portabilă pentru hârtie fotografică, care se ataşează de dispozitivele din seria Moto Z folosind conectorul universal de pe partea din spate. Acesta beneficiază de un buton fizic, similar cu un declanşator de pe o cameră foto normală, care porneşte aplicaţia de cameră de pe telefon (nu este clar dacă e vorba despre o aplicaţie nouă sau cea implicită de pe telefon) şi de un locaş pentru alimentarea cu hârtie fotografică ZINK (zero ink) cu dimensiunile 2 x 3”.

Fotografiile realizate în aplicaţia de cameră pot astfel fi imprimate imediat după captură, însă există şi opţiunea de publicare pe reţelele de socializare sau trimitere directă către serviciul cloud Google Photos.

Data de lansare este stabilită pentru 17 noiembrie (mâine, la momentul publicării articolului) în Statele Unite, exclusiv prin intermediul operatorului Verizon şi magazinului online Motorola, la preţul de 199,99 dolari, urmând ca de pe 13 decembrie să ajungă şi în ofertele magazinelor Best Buy, B&H Photo, Fry’s şi Newegg. O lansare în Europa nu a fost încă anunţată, însă cel mai probabil că va veni foarte curând, iar preţul nu ar trebui să sară mult peste 200 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult