Sony lansează o boxă wireless pe care trebuie să o porţi pe umeri în timp ce urmăreşti filme de pe canapea

19.11.2019
Sony lansează o boxă wireless pe care trebuie să o porţi pe umeri în timp ce urmăreşti filme de pe canapea

Ajutate de îmbunătăţiri aduse tehnologiei Bluetooth şi hardware-ul tot mai bine optimizat pentru folosirea eficientă a bateriei, boxele wireless au crescut enorm în popularitate, motivând producătorii să vină cu concepte de design dintre cele mai diverse.

Cert este că boxele cu design proiectat pentru a permite integrarea cu articole de îmbrăcăminte, sau pur şi simplu folosirea ca accesorii de purtat nu sunt ceva nou. Cele mai comune sunt boxele wireless compacte, concepute pentru a fi legate de rucsac sau cureaua pantalonilor şi folosite la plimbările în natură. Pentru acasă, acestea nu sunt la fel de populare, consumatorii având tendinţa să opteze fie pentru căşti audio de purtat pe urechi, care să ofere deopotrivă confort şi intimitate în ascultarea muzicii preferate, sau boxe wireless care pot fi aşezate undeva pe o masă şi folosite ca atare. Însă boxele Sony SRS-WS1 nu sunt nici una, nici alta.

Promiţând o experienţă audio imersivă la vizionarea de filme, dar fără nevoia unui sistem Hi-Fi performant şi fără disconfort la nivelul urechilor cauzat de folosirea îndelungată a unui set de căşti, produsul mută problema pe umerii utilizatorului.

Apărând ca o mini-pernă, accesoriul Sony SRS-WS1 promite utilizatorului o experienţă audio de tip surround, redând sunetul prin intermediul mai multor difuzoare dispuse în camere acustice special proiectate pentru a recrea spaţializarea obţinută cu un sistem audio pentru întreaga încăpere.

Problema este că dispozitivul cu greutate de 335 grame şi preţ de 250 dolari pare cam restrictiv în privinţa posturii, tolănirea pe canapea sau folosirea unei perne pentru vizionare mai confortabilă nefiind ilustrată în imaginile de promovare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult