Sony lansează un nou model Walkman, rezistent la apă şi extreme de temperatură

26.04.2017
Sony lansează un nou model Walkman, rezistent la apă şi extreme de temperatură

Adresat practicanţilor de sporturi în aer liber şi călătorii, Sony Walkman WS620 este proiectat să reziste în condiţii climatice dificile, permiţându-le utilizatorilor să se concentreze asupra exerciţiilor de antrenament, indiferent dacă se desfăşoară în apă sau pe uscat.

Un MP3 Player wireless multifuncţional, Sony Walkman WS620 este disponibil în variantă cu 4GB (NW-WS623) şi 16 GB memorie internă (NW-WS625), ambele concepute pentru a face faţă condiţiilor de antrenament, suportând extreme de temperatură între -5 °C şi 45 °C. Carcasa proiectată conform standardului IPX6X este bine protejată împotriva pătrunderii de praf şi permite scufundarea în apă până la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute, indiferent dacă vă aflaţi la piscină sau în mare.

Modelul WS620 este cu 35% mai mic decât cel din serial WS610. Produsul este disponibil în culorile negru, albastru, galben lime sau alb-cenuşiu.

Sony integrează în premieră pentru un Walkman rezistent la apă, tehnologia de control al zgomotului Ambient Sound, care le permite utilizatorilor să audă sunete externe atunci când doresc, pentru un antrenament mai sigur în aer liber. Prin simpla selectare tactilă a modului Ambient Sound, utilizatorii pot auzi sunetele externe, pe lângă muzică, putând purta conversaţii cu partenerul de antrenament fără a pierde nici o notă din melodia preferată.

Datorită funcţiei de încărcare rapidă, utilizatorii pot încărca Walkman-ul pentru beneficia de o autonomie de 60 de minute cu doar 3 minute de încărcare. De asemenea, acumulatorul instalat permite o autonomie de până la 12 ore .

În afară de redarea fişierelor găzduite în memoria internă, Sony Walkman WS620 permite şi folosirea în modul wireless, conectat prin Bluetooth şi NFC la smartphone-ul aflat în buzunar.

Walkman-ul WS620 va fi disponibil în România începând cu luna iunie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult