Google Play Store va include şi aplicaţii care deservesc jocuri de noroc, însă acestea nu vor fi disponibile peste tot

03.08.2017
Google Play Store va include şi aplicaţii care deservesc jocuri de noroc, însă acestea nu vor fi disponibile peste tot

Jocurile de noroc reprezintă un subiect foarte popular pentru pasionaţii genului, însă natura controversată a acestui gen de activitate a oprit, până acum, răspândirea aplicaţiilor care abordează jocuri de noroc în magazinele oficiale de aplicaţii.

În curând, jocurile la care poţi participa cu bani reali vor putea fi descărcate şi din Play Store, însă doar dacă locuieşti în Marea Britanie, Irlanda sau Franţa.

Pentru a fi acceptaţi, dezvoltatori interesaţi trebuie să dovedească deţinerea unei licenţe valabilă pentru găzduirea jocurilor de noroc în ţara în care doresc să distribuie aplicaţia relevantă, atestând respectarea legislaţiei locale. În plus, vor fi implementate măsuri pentru restricţionarea accesului pe criterii ce vârstă şi împiedicarea participării celor aflaţi în alte regiuni decât ţara căruia îi este adresat serviciul respectiv.

Printre limitările impuse  se numără şi cea privind folosirea suportului Google Pay pentru plata sesiunilor de joc, evitând situaţiile deloc plăcute în care un membru al familiei ajunge să joace sume mari de bani folosind cardul de credit ataşat contului Google. În schimb, doritorii vor trebui să plătească folosind mijloacele de plată puse la dispoziţie de furnizorul jocului respectiv. Sesiunile de joc vor putea fi desfăşurate exclusiv contracost, excluzând posibilitatea ca noi jucători să atraşi recurgând la simulări care nu folosesc bani reali, menite să demonstreze potenţialul pentru câştig.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult