Google testează noi sugestii la căutări, ajutând descoperirea aplicaţiilor relevante din Play Store

12.12.2016
Google testează noi sugestii la căutări, ajutând descoperirea aplicaţiilor relevante din Play Store

Google Play Store va primi o versiune îmbunătăţită a funcţiei de căutare, oferind sugestii care să ajute descoperirea mai rapidă a aplicaţiilor relevante, permiţând utilizatorilor să separe rezultatele afişate pe baza tipului de conţinut sau subiectul adresat.

 

Noul set de sugestii apare sub caseta de căutare, luând forma unui set de etichete definind arii de interes sau tipuri de conţinut  (ex, Crăciun, imagini de fundal, 3D, etc).

Momentan, noile sugestii la căutări sunt vizibile doar pentru un grup restrâns de utilizatori incluşi în programul de testare, urmând ca debutul oficial să fie anunţat la o dată ulterioară.

Trebuie spus că afişarea sugestiilor la căutări nu este tocmai nouă pentru produsele Google, o funcţie similară fiind disponibilă de ceva timp pentru utilizatorii Google Search, la folosirea modului de căutare pentru imagini.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult