Lista telefoanelor Android compatibile cu noul Launcher Google Pixel

03.11.2016
Lista telefoanelor Android compatibile cu noul Launcher Google Pixel

Dezvoltat de Google, Pixel Launcher pentru Android a debutat iniţial pe telefoanele din seria Pixel şi Pixel XL, părând că doar aceste dispozitive vor fi suportate oficial. Din fericire lucrurile nu stau chiar aşa, mult mai multe dispozitive putând instala APK-ul publicat în urmă cu câteva săptămâni.

Marcând debutul oficial al noului launcher pentru Android, Pixel Launcher va putea fi descărcat şi din magazinul Google Play, utilizatorii primind astfel acces la actualizări şi suport oficial din partea Google.

Totuşi, în timp ce unii entuziaşti au reuşit să instaleze Pixel Launcher şi pe dispozitive cu sistem CyanogenMod 13 (bazat pe Android 5) sau CyanogenMod 14 (Android 6), se pare că doar dispozitivele cu echipate cu versiuni „Vanilla” de Android 6.0.X (ex. telefoane Nexus) pot instala Pixel Launcher direct din magazinul Google Play. Toţi ceilalţi pot instala însă separat APK-ul Pixel Launcher, disponibil ca download separat prin intermediul magazinelor neoficiale de aplicaţii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult